top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van vitaliteitscoach nicole

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee

Nicole bul

Vitaliteitscoach/therapeut

"Ik geef je dat zetje in de goede richting en help je dat gehele plaatje weer te zien."

Op school was ik een middelmatige leerling. Ik vond andere zaken interessanter zullen we maar zeggen…Totdat ik een vriendje kreeg die hele goede cijfers haalde en echt studeerde. Je begrijpt, ik had ook ineens een prachtige cijferlijst.


Sporten is altijd een hobby van me geweest en ik deed dat ook vaak, maar ook hier heb ik bijna alle sportclubs van Rotterdam wel gehad. Uiteindelijk ben ik op een sportschool gaan werken na eerst tig andere banen. Eerst als fitnessinstructeur, later als groepstrainer en dat deed ik best leuk.

Maar de onrust kwam alweer snel en ik wilde meer; meer met mijn vak doen. Ik vroeg me af hoe het kwam dat mensen klachten kregen, niet meer de dingen deden die ze leuk vonden. In mijn zoektocht kwam ik, na onder andere een studie psychologie (maar dat was het ook niet helemaal), in aanraking met Chivo (kennisinstituut Vitaliteit en Leefstijl). Dat was een openbaring; eindelijk had ik gevonden wat ik zocht. Een opleiding met de combinatie van mentale en fysieke kracht. Maar vooral leerde ik eerst hoe ik zelf een stuk vitaler kon worden!

Vitaliteitscoach Nicole Bul Amersfoort The Fit Zone.jpg

Ik was altijd aan het sporten, maar deed een aantal dingen die echt niet bij me pasten, stond voor iedereen klaar en wilde heel graag aardig gevonden worden. Kortom, hoe fit ik ook was, er was niet echt een balans in gas geven en remmen. 

Inmiddels zijn we alweer heel wat jaren verder en help ik mensen hun leven zo te leven zoals zij het graag willen, ondanks de beperkingen die je tegenkomt in je leven. Wat wil je graag? Wat heb je daarvoor nodig? Waar wil je hulp bij? Wat kan ik voor je doen? Het zijn zomaar wat vragen die je laten nadenken wat je echt wil, wie je wil zijn en hoe je dat kunt bereiken.

Als vitaliteitscoach help ik mensen te ontdekken wie ze zijn en hoe ze meer uit het leven kunnen halen. Als vitaliteitstherapeut help ik mensen met bijvoorbeeld chronische pijn, depressie, SOLK klachten en vermoeidheid. Ik help mensen naar een meer zinvol en autonoom leven.

Ik voel me helemaal thuis bij The Fit Zone, je mag er zijn wie je bent. Dat is vitaliteit, zijn wie je bent!

Wie werken er nog meer bij Fit Zone

bottom of page