top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

fysiotherapie

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee

Resultaatgerichte Fysiotherapie

Iedereen die sport beoefend, heeft in meer of minder mate weleens last van een blessure. Heeft je lichaam dan even extra aandacht nodig, dan helpt onze ervaren Fysiotherapeut je graag.

 

Onze eerste zorg is om de belemmeringen voor herstel weg te nemen en de pijn te verminderen. Van daaruit werken we verder aan herstel. Als voor jouw herstel aangepaste training nodig is, dan komen Trainer en Fysiotherapeut samen om het trainingsschema aan te passen.

 

Maakt de blessure je te kwetsbaar, dan is het ook mogelijk om tijdelijk onder begeleiding van de Fysiotherapeut te trainen.

Mitchel Lensink-20200915-Fit Zone-028.jpg

Hoe kunnen we je helpen?

Patrick is onze ervaren Fysiotherapeut, gespecialiseerd in Manuele Therapie, Mulligan Therapie en Mylogenics en is ook Personal Trainer. Zijn aanpak is vooral gericht op het aanpakken van oorzaken, snelle verlichting en merkbaar resultaat. Bij The Fit Zone zorgen we ervoor dat je vanuit beweging weer verantwoord toewerkt naar belasten.

Hier vind je meer over:

"Hij behandelt zorgvuldig en adequaat: niet op routine, maar bedachtzaam, kordaat en zoveel mogelijk volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten"

- Anton -

"Hij heeft een duidelijk plan voor ogen, en kan me dat helder uitleggen zodat ik weet waar ik aan toe ben en waar ik op moet letten"

- Rianne -

bottom of page