top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

fysiotherapie

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee

Resultaatgerichte Fysiotherapie

Hoi! Ik ben Patrick, Fysiotherapeut in het centrum van Amersfoort. Ik doe dingen anders. Sneller. Ik zet mijn kennis en ervaring in om zo snel mogelijk pijn te verminderen en resultaten te boeken. Ik ben gefocust op jouw lichaam en jouw problemen. Ik ga je helpen, maar ik ga je niet beter maken. Dat doen we samen.

Bij The Fit Zone willen we mensen helpen, en dat is bij iedereen écht maatwerk.

Fysiotherapie, Manuele Therapie, Mulligan Therapie, Mylogenics en Personal Training zijn mijn specialisaties. Wanneer je (sport)blessures hebt aan de wervelkolom, schouder, elleboog, heup, knie of enkel help ik u graag verder.

Mitchel Lensink-20200915-Fit Zone-028.jpg

"Hij heeft een duidelijk plan voor ogen, en kan me dat helder uitleggen zodat ik weet waar ik aan toe ben en waar ik op moet letten"

- Rianne -

"Hij behandelt zorgvuldig en adequaat: niet op routine, maar bedachtzaam, kordaat en zoveel mogelijk volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten"

- Anton -

Visie en Werkwijze

Mijn eerste prioriteit is om je te helpen herstellen van een fysieke blessure of probleem. Ik gebruik mijn kennis, ervaring en praktische vaardigheden, maar houd ook oog voor de mentale kant van de fysieke klachten. Ik kijk naar het hele plaatje en ben eerlijk. Want therapie werkt, of werkt niet: dus zien we na drie behandelingen onvoldoende resultaat? Dan gaan we onze strategie aanpassen of verwijs ik je door naar de specialist die je wél kan helpen. Jij staat centraal.

Maatwerk

Mitchel Lensink-20200915-Fit Zone-032.jpg

Jij bent uniek, dus jouw blessure is dat eigenlijk ook. Om je klachten en verhaal te begrijpen neem ik graag de tijd voor een consult. Een goede start bij mij duurt dan ook meestal minimaal een uur. In mijn ogen is Fysiotherapie altijd maatwerk, dus jou meenemen in het verhaal over de blessure is voor mij essentieel. Uiteraard verzorg ik graag een 2nd opinion, als je er bij je huidige therapeut niet helemaal uitkomt.

Van Oorzaak naar preventie

Fysiotherapie personale training.webp

"Hoe meer je van de oorzaken aanpakt hoe groter de positieve effecten op de klachten. Mijn behandelingen zijn resultaatgericht.”

Maar een Fysiotherapeut dient niet alleen het herstel te faciliteren maar heeft ook een belangrijke preventieve taak.

Voorkomen is beter dan genezen. We werken samen aan een duurzaam herstel.

 

Bij The Fit Zone hebben we zoveel meer expertise in huis. Onze Personal Trainers en Coaches zijn opgeleid om u op multidisciplinair niveau breder te begeleiden. Herkennen, benoemen van en werken aan meer dan alleen de fysieke belemmeringen verhogen de kans op succes. 

Ik ben erg dankbaar, het fijne vind ik dat er tijdens de behandeling altijd tijd en aandacht is. Je moet zeker investeren maar dat doe je eigenlijk samen, voor blijvend resultaat! 

- Rosalien -

Een greep uit mijn dag

bottom of page