top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

over onze studio

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kracht is meer dan je lijf kan geven

Wij geloven dat je met de juiste balans van mentale en fysieke kracht en energie je zelfverzekerd en tevreden in het leven kunt staan. Jij hebt deze benodigde kracht en wijsheid al in je. Op het moment dat je zelf regie neemt kun je door middel van duurzame, haalbare stappen die dicht bij je staan meer uit jouw leven gaan halen. En dit gaat nog beter als er iemand naast jou staat die je echt ziet en helemaal op maat begeleidt.

Wij bieden Personal Training, Fysiotherapie, Vitaliteitscoaching en Voedingscoaching. Wij koppelen een persoonlijke coach aan jou die met je bepaalt welke ‘gerechten’ van onze ‘menukaart’ jou het beste kunnen laten groeien in jouw huidige situatie.

Mitchel Lensink-20200915-Fit Zone-075.jp

Het verhaal van oprichter Tijke

‘Ik sta naast je en bied je 100% support, maar je moet zelf de regie nemen.’

Na zelf uit een diep dal te zijn gekropen richtte Tijke van de Loo Fit Zone op. Zijn sterke behoefte om zijn groei te delen met anderen concreet en tastbaar geworden bij Fit Zone. Een mooie plek waar je terecht kunt om te werken aan jouw fysieke, mentale, emotionele gezondheid. Een veilige plek waar je kwetsbaar mag en kunt zijn, en waar het voelt als een warm thuis. Ergens waar je wordt gezien en behandeld als mens.

Ik heb een zorgeloze jeugd gehad, waarin ik desondanks toch de overtuiging heb ontwikkeld, dat ik moest presteren om er te mogen zijn. Dat uitte zich in het constante streven naar perfectie qua resultaten op het gebied van school, studie en (top)sport. Toen ik tijdens mijn periode als topsporter in aanraking kwam met krachttraining, had ik een manier gevonden om mijn onzekerheid en innerlijke leegte letterlijk te verstoppen. Dat bleek het begin van een alles verwoestende obsessie, die pas ruim twaalf jaar later tot een halt werd geroepen. Zelfs een scheiding en een klinische opname bleken niet voldoende voor een ommekeer.

De studio

bottom of page