top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

over onze studio

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kracht is meer dan spieren

We helpen je graag een goede balans te vinden tussen mentale en fysieke kracht. Jouw persoonlijke coach helpt je stap voor stap, met een programma dat volledig op jou en met jou is afgestemd.

Wij zijn the fit zone

Mitchel Lensink-20200915-Fit Zone-075.jp

Het verhaal Tijke (oprichter)

Met The Fit Zone heb ik mijn ambitie waargemaakt: een veilige plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en waar je werkt aan fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Een plek waar je écht gezien wordt, waar je kwetsbaar kunt zijn en waar het voelt als een warm thuis. 

 

In TFZ wil ik mensen inspireren op weg naar persoonlijke groei. Zelf zat ik ooit als topsporter in een diep dal. Krachttraining werd een manier om mijn onzekerheid te overwinnen en een innerlijke leegte te vullen. Dacht ik. Maar in feite trainde ik me letterlijk kapot. Mijn prestatiedrang en streven naar perfectie werd een alles verwoestende obsessie die uiteindelijk twaalf jaar duurde. In die periode is er veel stuk gegaan, waaronder mijn huwelijk. Maar zelfs toen ik werd opgenomen was dat niet voldoende voor een ommekeer. Ik raakte in een diepe depressie en het leven leek mij niets meer te bieden. 

 

Na een lange periode van intensieve therapie heb ik uiteindelijk de weg naar boven gevonden. En die ervaring wil ik in The Fit Zone gebruiken om mijn groei met anderen te delen.

De studio

bottom of page