top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

Voedingscoaching

Graag leren we ook jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee

stap voor stap naar een nieuwe leefstijl

Er bestaat een grote kans, dat je wel eens een streng dieet hebt geprobeerd. Of eindeloze cardiosessies. Of een app die je geweldige resultaten belooft in slechts 30 dagen. En waarschijnlijk heb je geconcludeerd dat het simpelweg niet werkt voor de lange termijn. Bij Fit Zone werken we anders; in plaats van een alles-of-niets benadering gebruiken we een duurzame, praktische benadering om gezonde gewoontes in te bouwen in je leven, stap voor stap. 

Het resultaat? Je verliest het gewicht dat je maar niet kwijt kon raken. Je ontwikkelt een betere relatie met voeding. Je kunt diëten, obsessies met eten en schaamte over je lijf eindelijk vaarwelzeggen.

 

Thomas van Geelen Fit Zone

Dit is wat je kunt verwachten

 • Een plan dat past bij je leven. We starten altijd met jouw wensen en doelen. Vanuit daar ontwikkelen we een plan om je te helpen beter te eten, bewegen en leven, op een manier die werkt voor jouw lijf en leven.

 • Bereik je doelen, zelfs als het leven complex en ingewikkeld wordt. We hakken grote doelen in kleine, dagelijkse stapjes die samen optellen tot enorme veranderingen. Je ontwikkelt gezonde gewoontes die een tweede natuur worden en daarmee je leven lang mee zullen gaan.

 • Eet beter zonder je beperkt te voelen. Wij bekommeren ons om de kleine details, zodat jij je kan focussen op één stap per keer.

 • Krijg de support die je verdient. Je coach staat naast je, zorgt voor duidelijkheid en geeft je richting en steun bij elke stap. We helpen je consistent te blijven, wat er ook gebeurt in je leven.

 • Kennis van experts op het gebied van voeding. Ons team van coaches bestaat uit een diëtist en verschillende gedragsexperts. We baseren onze aanpak op de optimale combinatie van wetenschappelijke kennis en de ervaring over wat daadwerkelijk blijkt te werken in de praktijk.

Hoe ziet het traject eruit?

Tussen de 6 en 12 maanden krijg je persoonlijke begeleiding van je coach. De looptijd van jouw traject is afhankelijk van jouw vraag en wordt tijdens de intake bepaald. 

 • Individueel Intakegesprek (1,5 uur)

 • Elke twee weken een sessie van een half uur

 • Gewoontes veranderen in kleine haalbare stapjes

 • Je krijgt de juiste informatie over voeding; precies op maat voor jouw lijf en leven

 • Praktische en concrete hulp

 • Support en echte aandacht voor jou

Thomas van Geelen Fit Zone
Thomas van Geelen Fit Zone

Meer over thomas

Ik denk dat mijn kracht, mijn persoonlijke ervaring is gecombineerd met een brede theoretische kennis rondom dit onderwerp. Dit geeft mij de mogelijkheid om jouw casus vanuit een breed spectrum te kunnen benaderen. Daarnaast heeft een zoektocht van 10+jaar van experimenteren met verschillende vormen van trainen en voeding, mij veel ervaring  gegeven over hoe het lichaam reageert op veranderingen. Daarnaast weet ik hoe het is om je eetpatroon soms drastisch te veranderen en zo’n honger te hebben dat je zelfs zin krijgt in een stuk droog oud brood.

bottom of page