top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

Supplementen en advies

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee

IMG_0424.jpg

Bij The Fit Zone verkopen we ook supplementen. Natuurlijk krijg je idealiter elke dag al je mineralen en vitamines binnen met een gevarieerd voedingspatroon. Dat is echter lastig te bewerkstelligen, overzien en bij te houden. 

Om te zorgen dat je in ieder geval voldoende binnen krijgt raden wij bij The Fit Zone een aantal basissupplementen aan als aanvulling op een gezond eetpatroon. Daarnaast hebben we een selectie aanvullende supplementen voor meer specifieke doelgroepen zoals mensen met een plantaardig eetpatroon, zwangeren of zeer fanatieke sporters.

IMG_0396-4.jpg

Flinndal

Bijna al onze producten zijn van het merk Flinndal. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kiezen wij slechts voor merken waarvan we weten dat ze leveren wat zij beloven.

 

De producten van Flinndal worden bovendien, in tegenstelling tot 99,9% van de supplementen getest in het lab, omdat zij ook leveren aan NOC/NSF. Hun sporters moeten de garantie hebben dat de producten niet vervuild zijn met andere stoffen ivm dopingcontroles. In tegenstelling tot voeding, vallen supplementen niet onder de warenwet en er vindt dan ook geen kwaliteitscontrole plaats. 

IMG_0415-2.jpg

ons aanbod

Wil je meer informatie over de productent?

Klik dan hieronder op de foto van het supplement waar je meer over wilt weten.

Je kunt de supplementen bij ons in de studio in de binnenstad van Amersfoort kopen en/of ophalen. Als je meer wilt weten of er zelf niet uitkomt voorzien we je daar graag van advies.

Onze studio is te vinden op de Grote Haag 35.

bottom of page