top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

Supplementen en advies

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee

IMG_0424.jpg

Verantwoorde supplementen

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je in principe genoeg vitaminen en mineralen binnen. In de drukte van alledag lukt dat ons helaas niet altijd. Bovendien kan het zijn dat je specifiek behoefte hebt aan supplementen, zoals extra eiwit als onderdeel van je trainingsdoelen of wanneer je bijvoorbeeld zwanger bent.

Om te zorgen dat je niet tekortkomt raden we je aan om een aantal basis supplementen te gebruiken als aanvulling op een gezond eetpatroon. Ben je zwanger, eet je vegetarisch of veganistisch of volg je bijvoorbeeld een fanatiek trainingsschema? Dan geven we je graag een specifiek advies.

IMG_0396-4.jpg

Flinndal

Wij werken samen met Flindall, dit is een van de meest gerenommeerde merken op het gebied van vitamines, mineralen en supplementen. Het is een bedrijf waarvan we weten dat ze ook leveren wat ze beloven: zuivere supplementen, wetenschappelijk onderbouwd en op basis van kwalitatieve grondstoffen. Ook de gezondheidsclaims van Flinndal zijn altijd wetenschappelijk onderbouwd. Flinndal heeft als missie om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Een missie die wij graag onderschrijven.

Goed te weten: Flinndal levert ook aan NOC/NSF. Ook de topsporters van Nederland vertrouwen dus op Flinndal.

IMG_0415-2.jpg

ons aanbod

Wil je meer informatie over de productent?

Klik dan hieronder op de foto van het supplement waar je meer over wilt weten.

Je kunt de supplementen bij ons in de studio in de binnenstad van Amersfoort kopen en/of ophalen. Als je meer wilt weten of er zelf niet uitkomt voorzien we je daar graag van advies.

Onze studio is te vinden op de Grote Haag 35.

bottom of page