top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van voedingscoach thomas

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee

Thomas van geelen

Voedingscoach en Personal Trainer

"Onze voedingsmiddelen moeten onze geneesmiddelen zijn, en onze geneesmiddelen onze voedingsmiddelen.

- Socrates

“Als tiener werkte ik veel in het uitgaansleven, sporten was vooral een manier om daarbij fit te blijven. Maar de passie voor sporten en de interesse in meer kennis over het belang van een gezonde leefstijl won het uiteindelijk van de verleidingen van het uitgaansleven. Ik wilde hier ‘meer mee doen’ en besloot de Bacheloropleiding Nutrition & Dietics te gaan volgen. Daar is de basis gelegd voor mijn carrière als personal trainer, diëtist en coach.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk een gebalanceerde combinatie van voeding en bewegen is. Het leek mij een mooi idee om anderen te helpen om de potentie van die balans te ontdekken. Die gedachte kreeg vorm toen ik Tijke leerde kennen en hij vertelde over zijn ambitie voor een sportschool vanuit een integrale visie op gezondheid. Een visie die we duidelijk deelden en toen we concludeerden dat ook onze kennis en ervaring perfect op elkaar aansloten, was de keuze snel gemaakt. En zo ben ik er al vanaf het eerste uur van The Fit Zone bij.

 

In mijn rol als Personal Trainer en Voedingscoach kan ik mijn brede theoretische kennis over voeding en bewegen combineren met mijn persoonlijke ervaring op dat gebied. Zelf heb ik door meer dan 10 jaar experimenteren met verschillende vormen van training en voeding veel geleerd over hoe het lichaam reageert op veranderingen. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat er geen ‘perfect’ generiek dieet bestaat.

Maar zelden zorgt een dieet voor een verandering op lange termijn, meestal vallen mensen uiteindelijk weer terug in hun oude eetpatroon. Het vraagt gewoon heel veel discipline en maar weinigen van ons hebben de discipline van een topsporter. En dat is ook helemaal niet nodig.

 

Onze benadering is anders. Wij gaan voor een duurzame verandering. Daarbij ligt de focus niet alleen maar op het ‘minder eten’, maar om een gezonde combinatie van bewegen en eten. We stemmen een realistisch en haalbaar programma af op jouw situatie en doelen. En we helpen je stap voor stap naar een voor jou gezond gewicht zonder dat het ten koste gaat van je levensplezier. Integendeel!”

Thomas van Geelen Personal Trainer Fit Zone Amersfoort Voedingscoach.jpg

Opleidingen Thomas

  • Nutrition & Diëtetics bachelor 2017 voeding & gedragsverandering

  • NSCA Personal Trainer

  • MILO Certified Personal Trainer

Wie werken er nog meer bij Fit zone

bottom of page