top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van voedingscoach thomas

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee

Thomas van geelen

Voedingscoach en Personal Trainer

"Onze voedingsmiddelen moeten onze geneesmiddelen zijn, en onze geneesmiddelen onze voedingsmiddelen.

- Socrates

Mijn carrière als Personal Trainer, Diëtist en coach begon op 18-jarige leeftijd. Aanvankelijk sportte ik om zelf fit te blijven, maar het werken in het uitgaansleven begon steeds vaker plaats te maken voor een gezondere leefstijl en trainen. Hieruit volgde de beslissing om het uitgaansleven achter mij te laten en een studie Nutrition & Dietetics te gaan volgen om mijn nieuwe gevonden passie in de sport meer mogelijkheden te geven.

Door mijn eigen ervaring kwam ik achter de kracht van een gebalanceerde combinatie van voeding en bewegen en zag ik veel potentie in de mogelijkheden om mensen op beide vlakken tegelijk te kunnen helpen. Deze gedachte kreeg verder vorm toen ik Tijke leerde kennen.

 

Ik leerde Tijke bij mijn toenmalige sportschool kennen; we hadden al snel een klik, zowel persoonlijk als professioneel. Toen hij mij vertelde dat hij bezig was met het opzetten van een studio en hij daarin een belangrijke rol voor mij zag was de keuze snel gemaakt. Wat is een betere plek om als ondernemer te beginnen dan een werkplek waar de filosofie een weerspiegeling is van je eigen visie. 

Thomas van Geelen Personal Trainer Fit Zone Amersfoort Voedingscoach.jpg

Ik denk dat mijn kracht, mijn persoonlijke ervaring is gecombineerd met een brede theoretische kennis rondom dit onderwerp. Daarnaast heeft 10+jaar experimenteren met verschillende vormen van trainen en voeding mij veel geleerd over hoe het lichaam reageert op veranderingen.

Hieruit heb ik ook geleerd dat er voor niemand een perfect dieet is. Sommige diëten werken voor sommige mensen, maar zelden zorgen zij voor verandering op de lange termijn. Meestal vallen mensen na enkele weken tot maanden terug in hun oude eetpatroon. Even kan je een dieet volhouden op discipline, maar er komt een moment dat de discipline op is of je toch een keer moet afwijken, met als gevolg dat je langzaam of snel terugvalt. Voor topsporters geldt misschien een andere norm, maar voor de meeste van ons is dit realiteit. 

Mijn benadering van gewichtsverlies gaat voor duurzame verandering, zonder de noodzaak om constant veel te vragen van je discipline en levensplezier.

Wie werken er nog meer bij Fit zone

bottom of page