top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van coach sheila

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Sheila van der weerd

Personal Trainer / Coach

"Het mooie aan trainen vind ik dat je altijd progressie maakt, ook al sta je op alle fronten in je leven stil." 

Van origine ben ik zangeres, afgestudeerd aan het conservatorium. Ruim 6 jaar geleden ben ik begonnen met krachttraining. Ik heb dit omarmd en nooit meer losgelaten. Vroeger had ik nooit echt wat met sporten, maar krachttraining heeft mijn leven echt veranderd. Het voelde alsof ik nooit echt ergens goed in was, ook al was ik wel een goede beweger. Er was een punt dat ik wel wat te zwaar werd, ongezond leefde en me totaal niet fit voelde.

Er moest wat gebeuren en Thomas heeft me telkens gestimuleerd om naar de sportschool te gaan. Zijn persoonlijke begeleiding heeft er echt voor gezorgd dat ik mijn grenzen ging verleggen en een stok achter de deur had. Op een gegeven moment kom je op een punt dat je het ook daadwerkelijk leuk gaat vinden en ziet wat het met je geest en lichaam kan doen. Ik voelde me krachtig en dit had effect, niet alleen op mijn fysieke verschijning maar ook op mentaal gebied. Als kleine dame voelde ik me altijd een beetje zwak en kwetsbaar en nu voel ik me sterk en stevig in mijn schoenen. Het mooie aan trainen vind ik dat je altijd progressie maakt, ook al sta je op alle fronten in je leven stil. Dat is voor mij een mooie houvast en motivatie om niet op te geven.

Mitchel Lensink-Fit Zone-211022-035.jpg

Het feit dat ik er na al die jaren zelf trainen voor heb gekozen om er mijn werk van te maken zegt wat mij betreft al genoeg. Ik kan niet meer zonder en ik zie wat het met de mens kan doen. Dit wil ik graag delen met mijn cliënten, juist omdat mijn beginsituatie best in overeenstemming kan zijn met de gemiddelde cliënt die binnen komt wandelen bij Fit Zone. Ik vind het belangrijk dat je uitgedaagd wordt, dat we lol maken, dat je goed leert bewegen en het uur dat je komt trainen helemaal in het teken staat van jou.

wie werken er nog meer bij Fit zone

bottom of page