top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van coach sander

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Sander van der zwan

Personal Trainer / Coach

"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them"  

- Albert Einstein

Een half jaar voordat The Fit Zone werd geopend, belde Tijke me met de vraag of ik met hem wilde brainstormen over de toekomst van zijn bedrijf. Hij was een inspiratie voor me geweest toen hij als trainer werkte in de sportschool waar ik toen lid was, dus vanzelfsprekend zei ik meteen ‘ja’. Ongeveer 80 procent van de plannen, die we maakten, werden een jaar later werkelijkheid. 

Hoewel TFZ vooral is ontstaan om haar leden van dienst te zijn, merkte ik tijdens de ontwikkeling van het bedrijf, dat het mij net zo goed een grote dienst bewees. The Fit Zone is doordrongen van waarden als vertrouwen, individuele en collectieve reflectie en de kunst van het geven en ontvangen van feedback. Het is geworden tot een veilige plek voor me, waar ontwikkeling en plezier tijdens die ontwikkeling centraal staan.

Ik hoop van waarde te kunnen zijn voor TFZ met mijn kennis en ervaring in fysieke training, mijn Master in industrieel ontwerp en mijn interesse in filosofie. Ik hoop een stimulans te kunnen brengen voor het denkproces en de fysieke ontwikkeling richting de gewenste toekomst voor onze leden en Fit Zone als organisatie.

Wie werken er nog meer bij fit zone

bottom of page