top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van coach sander

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Sander van der zwan

Personal Trainer / Coach

"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them"  

- Albert Einstein

Een half jaar voordat The Fit Zone werd geopend, belde Tijke me met de vraag of ik met hem wilde brainstormen over de toekomst van zijn bedrijf. Eerder had ik hem leren kennen als trainer bij de sportschool waar ik toen trainde. Ik hoefde niet lang na te denken over die vraag, Tijke was iemand voor mij als trainer altijd een inspiratie is geweest.

 

We hebben samen met anderen heel veel plannen bedacht. En het mooie is: zo’n 80 procent van de plannen die we toen maakten, werden een jaar later al werkelijkheid. 

Hoewel The Fit Zone vooral ten dienste staat van de cliënten, merkte ik dat de ervaring van de ontwikkeling van TFZ mij ook persoonlijk een enorme dienst bewees. Het gaat bij The Fit Zone om vertrouwen, individuele en collectieve reflectie en de kunst van het geven en ontvangen van feedback. Het is voor mij vooral een veilige plek waar persoonlijke ontwikkeling en plezier hand in hand gaan. 

 

Ik heb een Masteropleiding Industrieel Ontwerp afgerond en heb een grote interesse in filosofie. Daarnaast train ik al jarenlang met Tijke en de andere personal trainers. Ik vind het gaaf om mee te denken en mee te werken aan de toekomst van TFZ. En ik heb vooral heel veel plezier in het trainen met mijn cliënten.

Wie werken er nog meer bij fit zone

bottom of page