LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van coach roy

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee

roy van der ven

Personal Trainer / Coach

"No relationship in the universe is more important than your relationship with the Self - all others stem from it."

- Elliott Hulse

Voor mij staat The Fit Zone voor een bron van inspiratie, persoonlijke ontwikkeling en vriendschap.

In 2016 vernam ik de ideeën van Tijke (mijn vroegere trainer) om een eigen studio op te zetten waar training, coaching en vitaliteit samen komen. Het concept bracht enthousiasme in mij teweeg en samen met Sander (coach) en Milan (coach), ontstond het initiatief om Tijke en Thomas te helpen bij het bouwen van de eerste Fit Zone aan de Bergstraat in Amersfoort. Het was het begin van een plek (onze ‘zone’) waar ieder zijn ei kwijt kon en tot bloei kon komen als persoon en als professional. Er ontstond een enorm hecht team, waarin serieus gewerkt werd, we enorm veel lol hadden en waarin we elkaar vanuit kameraadschap een stuk reflectie konden bieden. Deze kern van vrienden en waarden staan tot op heden nog als een huis. Dat maakt het voor mij des te mooier om mijn werk te kunnen doen met en naast deze groep collega’s en vrienden.

Wat mij als trainer/coach gelukkig maakt, is dat ik elke keer een bijdrage kan en mag leveren aan de groei en ontwikkeling van onze clienten. Ik vind het prachtig om te zien dat er niet alleen fysieke progressie gemaakt wordt, maar dat er ook een mentale knop om gaat. Mensen komen letterlijk en figuurlijk in beweging, wat zich ook vertaalt naar krachtige stappen in iemands persoonlijke leven.

Roy van de Ven Fit Zone Amersfoort.jpg

Start je bij mij met trainen, dan vind ik het belangrijk dat we vanuit jouw intrinsieke wens aan de slag gaan. Hoe ziet jouw ideale situatie eruit en waarom? We maken samen een plan, waarin ik veel nadruk leg op zelfsturing; jij bepaalt de richting van je doel en als coach ondersteun ik je in het aangaan van persoonlijke uitdagingen. Ik vind het belangrijk dat we op zoek gaan naar fysieke vaardigheden die je aanspreken, wilt ontwikkelen en waar je plezier uit kan halen. Dit zorgt voor duurzaam resultaat.

Als laatste wil ik dat je je comfortabel voelt bij mij als persoon en binnen The Fit Zone. Cliënten komen bij mij trainen vanwege mijn rust in doen en laten, aandacht voor de cliënt als persoon en de ruimte die ervaren wordt om grenzen aan te geven.

wie werken er nog meer bij fit zone