top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van coach milan

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Milan van der ven

Personal Trainer / Coach

"All you really need to do is accept this moment fully."

- Eckhart Tolle

Mijn Fit Zone avontuur is jaren geleden begonnen bij de ontmoeting met Tijke. Hij werkte in de sportschool waar ik met Roy en Sander begon met het beoefenen van krachttraining. In de daarop volgende maanden heeft hij ons wegwijs gemaakt in deze wereld en was hij voor ons, “jonge” jongens, een voorbeeld.

Na een periode van geen contact met Tijke, wat achteraf zijn therapieperiode bleek te zijn, vernamen wij dat hij van plan was zijn kennis en (levens)ervaring te delen in vorm van een eigen studio. Voor ons voelde het niet meer dan logisch om vanuit ieders expertise ons steentje hieraan bij te dragen.

Vanuit mijn achtergrond als beeldmaker heb ik in de beginjaren van The Fit Zone vooral de film en fotografie voor mijn rekening genomen. Een groeiend gevoel van het willen bijdragen op een andere wijze en het uitgesproken vertrouwen in mij als potentieel trainer vanuit het team heeft er tot geleid dat ik een opleiding ben gaan volgen om als trainer en coach aan de slag te gaan.

The Fit Zone is voor mij een plek geworden waar ik de ruimte voel om mijzelf te zijn. Waar ik veel over mijzelf heb geleerd en nog elke dag lerende ben.

Milan van der Ven Fit Zone Amersfoort Personal Trainer.jpg

Waar ik volledige autonomie en regie heb. En waar ik bovenal gewaardeerd word voor wat ik doe. Dit zijn elementen die ik ook belangrijk vind om door te geven in de trainingen met mijn cliënten.De afgelopen jaren heb ik het cliëntenbestand zien groeien en heb ik steeds meer mensen leren kennen die The Fit Zone vormen tot wat het vandaag de dag is. Het is de chemie en wisselwerking tussen het team en de cliënten, waarvan vele zijn uitgegroeid tot (hele goede) vrienden. Iets om trots op te zijn. 

wie werken er nog meer bij fit zone

bottom of page