top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van coach milan

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Milan van der ven

Personal Trainer / healthcoach

"All you really need to do is accept this moment fully."

- Eckhart Tolle

Ik leerde Tijke kennen in de sportschool waar ik met mijn vrienden Roy en Sander, inmiddels ook collega’s bij The Fit Zone) trainde. Tijke was daar een van de trainers, wij  de jonge honden, leergierige beginners op het gebied van krachttraining. En het zal je niet verbazen dat Tijke ons grote voorbeeld was. En toen was hij er plotseling een ‘tijdje tussenuit’. Achteraf bleek dit de periode te zijn waarin Tijke in een zware therapie zat, na een behoorlijke heftige periode in zijn leven. 

 

Wat bijgedragen heeft aan onze bijzondere band is dat Tijke na zijn therapie heel open was over zijn ervaringen. Hij vertelde over zijn droom om zijn persoonlijke ervaringen met anderen te delen in zijn eigen sportschool. En voor ons als vrienden was het niet meer dan logisch dat we daaraan een steentje bij zouden dragen. In de opstartfase van TFZ was dat vooral op het gebied van film en fotografie voor de communicatie en website van The Fit Zone. Ik deed op dat moment een opleiding Film en Fotografie. Maar al snel voelde ik de ambitie om ook écht mee te doen en mezelf te ontwikkelen tot personal trainer. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en heb het vak verder onder begeleiding van Tijke geleerd. 

The Fit Zone is voor mij een plek waar ik de ruimte voel om helemaal mezelf te zijn. Ik heb hier volledige autonomie en regie over wat ik doe, dat is voor mij erg belangrijk. Maar nog belangrijker is dat ik waardering voel voor wat ik doe. Binnen het team van TFZ heb ik veel over mezelf geleerd, en ik leer nog elke dag! En dat neem ik mee in mijn rol als Personal Trainer. 

 

Ik heb The Fit Zone zien uitgroeien tot een club mensen die een hele bijzondere chemie met elkaar hebben en met hun cliënten. We delen niet alleen de passie voor ons vak, maar ook de 100% inzet voor onze cliënten. Inmiddels heb ik een fijne vaste groep van klanten, waarvan een aantal zijn uitgegroeid tot goede vrienden. En dat vind ik iets om trots op te zijn.

Milan van der Ven Fit Zone Amersfoort Personal Trainer.jpg

Opleidingen Milan

  • Chivo Opleiding Functioneel Trainen

  • Chivo Opleiding Health Coach

  • Milo Opleiding Performance & Education

wie werken er nog meer bij fit zone

bottom of page