top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van coach jasper

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee

Jasper LIevense

Personal Trainer en Vitaliteitscoach

"Beleef je leven door meer te geven."

Sport heeft altijd al in mijn bloed gezeten. Ik heb vroeger thuis in een situatie gezeten waarin mensen overgewicht hadden en gezien wat voor een struggles dit met zich meebrengt. Omdat ik dit mijzelf niet gunde ben ik al vroeg met sporten in aanraking gekomen. Ik heb het daarnaast altijd belangrijk gevonden om mensen te helpen. Het fascineert mij om uit te vinden waarom mensen de dingen doen die ze doen. 

Tijdens mijn werk als trainer en vitaliteitscoach vind ik de gesprekken met mensen het mooist, onderzoeken wat hen motiveert en beweegt. Ik wil graag dat mensen hun leven gaan leven en beleven. Fysiek sterk zijn kan daarin een hele goede tool zijn. Door fysiek bezig te zijn ga je je mentaal beter voelen, wordt je veerkrachtiger en kun je meer uit het leven halen. 

Vroeger dacht ik altijd dat gezond zijn ging over minder wegen, maar dit is echt niet zo. Het gaat meer om je lekker voelen in je eigen lijf, pijnvrij kunnen bewegen en volhouden. Volhouden wat je hebt en duurzame stappen richting een fitter en vitaler leven. En volhouden doe je met coaching. 

Via Vitaliteitscoach Nicole ben ik in aanraking gekomen met Fit Zone. Een fijne plek met een hele leuke groep collega’s die lol hebben met elkaar, waarvan je kunt leren en die met zijn allen serieus hard werken voor hun cliënten. De omgeving van Fit Zone zorgt ervoor dat ik me goed voel, en dat helpt mij weer in het optimaal begeleiden van mensen.

Jasper Lievense Fit Zone Amersfoort Personal Trainer.jpg

wie werken er nog meer bij fit zone

bottom of page