top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van coach jasper

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee

Jasper LIevense

Personal Trainer en Vitaliteitscoach

"Beleef je leven door meer te geven."

Ik ben opgegroeid in een omgeving van mensen met overgewicht en ik zag welke struggles dit met zich meebracht. Dit motiveerde mij om al vroeg veel te gaan sporten. De keuze om de MBO opleiding Sport en Gezondheid te gaan doen was dan ook een logische. Misschien heeft het met die achtergrond te maken dat het me altijd heeft gefascineerd waarom we doen wat we doen, wat ons motiveert en wat ons drijft. Ik vind het gaaf om mensen te helpen om daar antwoorden op te vinden. ​

 

Later ben ik me verder gaan specialiseren. Als personal trainer en vitaliteitscoach vind ik de gesprekken met cliënten daarom ook het mooist, praten over motivaties en wat mensen beweegt. Ik gun het iedereen om het leven meer bewust te beleven. Fysieke fitheid is daarvoor een goede basis. Vanuit fysieke kracht komt vaak mentale kracht: je voelt je beter, veerkrachtiger en je haalt meer uit het leven. 

 

Vroeger dacht ik altijd dat gezond zijn vooral ging over minder gewicht, maar ik heb geleerd dat dit natuurlijk niet zo simpel is. Het gaat veel meer om je lekker voelen in je lijf, pijnvrij kunnen bewegen en de mentale kracht vinden om het vol te houden. Volhouden wat je hebt en duurzame stappen richting een fitter en vitaler leven. En om te kunnen volhouden is coaching vaak een belangrijke succesfactor.

The Fit Zone is een fijne plek met een hele leuke groep collega’s die serieus hard werken voor hun cliënten, maar ook lol hebben met elkaar. Belangrijk is dat we veel van elkaar kunnen leren. Dit is een plek waar ik me heel goed voel en dat is misschien wel de belangrijkste voorwaarde om anderen optimaal te kunnen begeleiden.

Jasper Lievense Fit Zone Amersfoort Personal Trainer.jpg

Opleidingen JAsper

  • MBO Sport en Gezondheid

  • Fitvak/NL Actief: Fitnesstrainer A en B, Niveau 3 en 4

  • Chivo Opleiding Leefstijlcoach/Healthcoach

  • Chivo Opleiding Vitaliteitscoach

  • Chivo Opleiding Personal Trainer

wie werken er nog meer bij fit zone

bottom of page