top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van coach daan

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

daan cluistra

Personal Trainer 

"Ik zie het als mijn missie om mijn cliënten iets te leren waar ze de rest van hun leven iets aan hebben" 

Mijn carrière in de sport begon als 5-jarige op de atletiekbaan, al spelend leerde ik de facetten van deze geweldig diverse sport. Toen ik mij op mijn 12e ging specialiseren als speerwerper werd ook krachttraining onderdeel van mijn trainingsroutine. 

Uiteindelijk kwam ik in het districtsteam en werd mijn doel ‘topsporter worden’. Het trainen werd daarmee ook een stuk serieuzer en professioneler. Er waren periodes waarin ik 2 keer per dag aan het trainen was en ik hield ervan! Mede door de goede trainers die ik heb gehad tijdens mijn topsportcarrière was ik altijd degene die als eerste aanwezig was en als laatste de atletiekbaan of krachtruimte verliet. Later ben ik gaan beseffen dat mijn trainers toentertijd een extreem belangrijke rol hebben gehad in mijn eigen sportcarrière. Zij zorgden ervoor dat ik gemotiveerd bleef, progressie maakte en mij volledig op het trainen kon richten. Er was sprake van blind vertrouwen.

 

En hoewel op een ander niveau, maakt het me trots en gemotiveerd om nu zelf in een positie te zijn om deze rol in het leven van mensen te spelen!

 

Als trainer ben ik van mening dat je eerst moet werken aan een goede fundering voordat je echt zwaar kan gaan trainen. Hier staan techniek en basisbewegingen centraal. Ik zie het als mijn missie om mijn cliënten iets te leren waar ze de rest van hun leven iets aan hebben. Het goed onderhouden van je lichaam zie ik net als eten en slapen: een basis voor een kwalitatief en gelukkig leven. Welk niveau, achtergrond, leeftijd of motivatie je ook hebt. Het is voor mij een enorme uitdaging om mijn visie over trainen en bewegen met je te delen: iedereen is anders, iedereen beweegt anders en daarom is voor mij geen oefening heilig. 

 

Sinds ik als Personal Trainer The Fit Zone ben gestart, rij ik telkens met veel liefde van Rotterdam naar Amersfoort. TFZ is voor mij is het de perfecte plek om training te geven. Hier vind je een unieke mix van concept, sfeer, kennis, toegankelijkheid en vooral hele leuke mensen!

Daan Cluistra Personal Trainer Fit Zone Amersfoort.jpg

Wie werken er nog meer bij fit zone

bottom of page