top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van coach daan

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

daan cluistra

Personal Trainer / Coach

"Ik zie het als mijn missie om mijn cliënten iets te leren waar ze de rest van hun leven iets aan hebben" 

Mijn carrière in de sport begon als 5-jarige op de atletiekbaan, al spelend leerde ik de facetten van deze geweldig diverse sport. Toen ik mij op mijn 12e ging specialiseren als speerwerper werd ook krachttraining onderdeel van mijn trainingsroutine. 

Toen ik uiteindelijk in het districtteam terecht kwam en mijn doel als topsporter worden duidelijk werd, werd het trainen ook een stuk serieuzer en professioneler. Dit resulteerde in sommige periodes waarin ik 2 keer per dag aan het trainen was en ik hield ervan! Mede door de goede trainers die heb gehad tijdens mijn topsportcarrière was ik altijd degene die als eerste aanwezig was en als laatste de atletiekbaan of krachtruimte verliet. Later ben ik gaan beseffen dat mijn trainers toentertijd een extreem belangrijke rol hebben gehad in mijn eigen sportcarrière, zij zorgden ervoor dat ik gemotiveerd bleef, progressie maakte en mij volledig op het trainen kon richten. Er was sprake van blind vertrouwen.

Het maakt me trots en gemotiveerd om nu zelf in de positie te zijn om deze rol in mensen hun leven te kunnen innemen!

Daan Cluistra Personal Trainer Fit Zone Amersfoort.jpg

Als trainer ben ik van mening dat je eerst moet werken aan een goede fundering voordat je echt zwaar kan gaan trainen. Hier staan techniek en basisbewegingen centraal. Ik zie het als mijn missie om mijn cliënten iets te leren waar ze de rest van hun leven iets aan hebben. Het onderhouden van je lichaam met welk doel dan ook zie ik net als eten en slapen als een basisskill voor een kwalitatief en gelukkig leven. Welk niveau, achtergrond, leeftijd of motivatie je ook hebt, ik zie het als trainer als een enorme uitdaging om mijn visie over trainen en bewegen op jou als cliënt over te brengen.

 

In April 2021 ben als trainer gestart bij The Fit Zone, iedere week rij ik met liefde vanuit Rotterdam naar mijn 'werk'. Voor mij is het de perfecte plek om training te geven. Er is een unieke mix van concept, sfeer, kennis, toegankelijkheid en mensen. Ik geef training op donderdag en vrijdag en het lijkt me een eer om je een keer een kijkje te geven bij The Fitzone door middel van een proeftraining om erachter te komen of we een langdurige samenwerking kunnen creëren!

Wie werken er nog meer bij fit zone

bottom of page