top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van coach bram

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

bram van den hoven

Personal Trainer / Coach

"De progressie en voldoening die mensen voelen na het trainen blijven mij motiveren" 

Mijn liefde voor sport ontstond op het rugbyveld. Toen ik begon met de sport merkte ik dat de rest beter was dan ik, daar moest verandering in komen! Met veel trainen bereikte ik een niveau dat ervoor zorgde dat ik geselecteerd werd voor jong oranje. Samen met teamgenoten trainden we op het NTC (nationaal trainingscentrum). Hier kreeg ik naast de veldtrainingen ook structureel krachttraining. Krachttraining is een groot onderdeel in rugby en zijn alle grondmotorische eigenschappen erg belangrijk. Professionele rugbyspelers zijn meestal allround atleten dat vond en vind ik fascinerend.

 

Op het Johan Cruijf college, volgde ik de opleiding trainer en coaching hier kreeg ik de mogelijkheid om sport en studie flexibel te combineren. Op deze opleiding heb ik echt leren lesgeven. Voor één van mijn vakken moest ik stage lopen bij een sportschool, waar ik begonnen ben met assisteren en uiteindelijk doorgegroeid ben tot Personal Trainer.

In 2019 ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie op Thim van de Laan. De studie sluit goed aan bij mijn werk als Personal Trainer. Wat mij het meest trekt aan training geven is de voldoening die mensen ervaren na een training en de progressie.

Bram van den Hoven Fit Zone Amersfoort Personal Trainer.jpg

Wat ik van mijn cliënten terugkrijg is dat ik goed rekening houd met de wensen en behoeften van de cliënt op de korte en lange termijn, dat de trainingen leuk en uitdagend zijn, ik een stapsgewijze/duurzame benadering toepas en de cliënten hebben vertrouwen in mijn kennis en kunde (door (top)sportachtergrond en studie fysiotherapie).

 

In 2021 ben ik in contact gekomen met Tijke en ben ik uitgenodigd voor een gesprek bij Fit Zone. Het concept van Fit Zone sprak mij direct aan. De combinatie tussen training, vitaliteit, fysio en voeding maakt de cirkel compleet. De band tussen leden, gemeenschap en onderling is super, er hangt altijd een goede sfeer en de organisatie is top heb ik inmiddels mogen ervaren.

Wie werken er nog meer bij Fit Zone

bottom of page