top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van coach bram

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

bram van den hoven

Personal Trainer 

"De progressie en voldoening die mensen voelen na het trainen blijven mij motiveren."

Mijn liefde voor sport ontstond op het rugbyveld, waar ik mijn vaardigheden ontwikkelde tot het niveau van Jong Oranje. Als speler ontdekte ik al snel het belang van toewijding, discipline en doorzettingsvermogen. Deze waarden hebben mij niet alleen geholpen op het veld, maar vormen ook de kern van mijn benadering als personal trainer.

Na mijn rugbycarrière besloot ik mijn passie voor sport over te brengen naar anderen. Met een solide basis in training en coaching van het Johan Cruijff College, en een grondige kennis van het menselijk lichaam door mijn studie fysiotherapie aan de Thim van der Laan Hogeschool, ben ik goed voorbereid om mijn cliënten te helpen hun doelen te bereiken.

Bij The Fit Zone heb ik mijn visie op training, vitaliteit, fysiotherapie en voeding gevonden. Ik geloof sterk in een holistische benadering van gezondheid, waarbij ik me niet alleen richt op fysieke prestaties, maar ook op het welzijn van mijn cliënten op mentaal en emotioneel niveau.

Mijn trainingen zijn flexibel en afgestemd op de individuele wensen en behoeften van elke cliënt. Mocht je een blessure hebben, dan kan ik snel schakelen en zet ik mijn fysio-pet op om jou zo snel mogelijk te helpen herstellen.

Of je nu zonder knikkende knieën een bergwandeling wilt maken, jezelf wilt voorbereiden op een marathon, of misschien gewoon zonder moeite een trap wilt kunnen lopen, wat het ook is, ik sta klaar om je te begeleiden!

Laten we samen werken aan het bereiken van jouw doelen en het creëren van een gezondere levensstijl.
 

Bram van den Hoven Fit Zone Amersfoort Personal Trainer.jpg
  • Johan Cruijff College, Opleiding Trainer en Coaching

  • Thim van der Laan, HBO Opleiding Fysiotherapie

  • The Performance method (In opleiding)

Opleidingen Bram

Wie werken er nog meer bij Fit Zone

bottom of page