top of page

Ontdek jouw volgende beste zet met onze counseling dienst
-
Your Best Move Yet!

Krijg inzicht en richting in jouw leven

Soms kan het voelen alsof je vastzit in het leven, alsof je niet meer vooruit komt en geen idee hebt wat je nu écht wilt. Het kan zijn dat je al veel hebt bereikt, maar toch nog het gevoel hebt dat er iets ontbreekt. Bij TheFitzone begrijpen we dat en daarom bieden we onze counseling dienst aan.

Met onze counseling dienst krijg je inzicht in de problemen die je ervaart en helpen wij je bij het vinden van nieuwe doelen en richting in je leven. Onze deskundige counselors hebben jarenlange ervaring en zijn getraind om je te ondersteunen bij het vinden van de antwoorden op de vragen die je hebt. We gaan samen op zoek naar wat voor jou belangrijk is en hoe je jouw gedragspatronen kunt doorbreken, zodat je weer vol energie en zelfvertrouwen richting jouw doelen kan gaan.

 

Of je nu zoekt naar meer levensgeluk, wilt ontdekken wat jouw diepgewortelde gedragspatronen zijn, of wilt leren hoe je goede keuzes kunt maken, onze counseling dienst biedt de oplossing. We begrijpen dat iedereen uniek is en daarom bieden we een op maat gemaakt traject aan, dat volledig is afgestemd op jouw behoeften.

Nicole Bul Fit Zone

Herken jij je hierin?

  • Je hebt het gevoel dat je vastzit en niet meer weet wat je écht wilt

  • Je hebt al veel bereikt in het leven, maar je voelt dat er iets ontbreekt

  • Je hebt moeite met het stellen van nieuwe doelen

  • Je zoekt naar meer levensgeluk en betekenis in het leven

  • Je wilt ontdekken wat jouw diepgewortelde patronen zijn en hoe je deze kunt doorbreken

  • Je wilt leren hoe je goede keuzes kunt maken die écht bij jou passen

  • Je zoekt naar een oplossing die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften

Hoe onze counseling dienst werkt

Onze counseling dienst is ontworpen om jou te helpen bij het ontdekken van de antwoorden op de vragen die je hebt over je leven. Samen gaan we aan de slag om te begrijpen waar jij nu staat en waar jij naartoe wilt.

 

In één sessie wordt duidelijk waar je tegen aanloopt en wat je graag zou willen bereiken. Vervolgens kunnen we aan de slag met het ontwikkelen van een plan dat is afgestemd op jou.

Onze deskundige counselors hebben jarenlange ervaring en zijn getraind om je te ondersteunen, naar je te luisteren en je te helpen bij het vinden van oplossingen.

Nicole Bul Fit Zone
Tijke van de Loo Fit Zone

Waarom kiezen voor Counseling bij THE FIT ZONE?

Onze counseling dienst is niet alleen gericht op het bieden van praktische oplossingen, maar we richten ons ook op het bieden van een persoonlijke en vertrouwelijke omgeving. We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om over persoonlijke problemen te praten en daarom bieden we een omgeving waarin je je veilig zal voelen.

coach/Counselor/Trainer jasper

'Ik geloof dat echte verandering komt door het vervullen van behoeften, zowel voor mezelf als voor anderen. Ik wil bijdragen aan een wereld waarin leiderschap moedig en authentiek is, waarin mensen verbonden zijn en zich vrij voelen om hun eigen pad te volgen.'

Mitchel Lensink-20200916-Fit Zone-083 (1).jpg

Vrijblijvend kennismaken

Natuurlijk wil je graag de volgende stap zetten en aan de slag gaan. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen. Klik op de onderstaande knop om direct een afspraak te maken.

bottom of page