LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van studiomanager aylin

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Aylin van den Houten

Studio Manager

"Wat zou er gebeuren als je ervoor kiest om een stap te nemen in de richting van het leven dat jij graag wilt?"

Een tijdje geleden startte ik met personal training bij Fit Zone onder begeleiding van Milan. Eén van de betere beslissingen die ik heb gemaakt de afgelopen jaren. Ik zat op dat moment na twee zware zwangerschappen fysiek en mentaal niet op mijn hoogtepunt. Het bewust tijd vrijmaken voor mezelf, het trainen onder goede begeleiding en de gesprekken tijdens het trainen hebben mij veel geholpen. Het heeft bijgedragen aan het feit dat ik nu veel krachtiger in het leven sta en daardoor veel meer de regie neem over mijn eigen leven dan een aantal jaren terug. 

Fit Zone is een plek waar ik me tijdens het trainen altijd al erg welkom en thuis heb gevoeld. Dus toen ik begin 2021 met Tijke in gesprek raakte over de zoektocht naar nieuwe baan en hij mij de kans bood om bij Fit Zone aan de slag te gaan, was mijn antwoord vanzelfsprekend ‘ja’. 

Ik ondersteun Fit Zone vanuit mijn positie als Studio Manager graag om nog meer mensen te kunnen helpen. Ik weet vanuit eigen ervaring hoeveel het je kan brengen.

Mitchel Lensink-Fit Zone-211022-044.jpg

wie werken er nog meer bij fit zone