top of page
LOGO_THEFITZONE witzonderrand.png

het verhaal van coach Malou

Graag leren we jou beter kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Malou Vonk

Personal Trainer 

‘Het leven heeft ups en downs. Dat noemen we squats.’

 

-RUMAG.

Als je mij een aantal jaren geleden had verteld dat ik zou gaan werken als Personal Trainer, dan had ik waarschijnlijk verteld dat je mij niet zo goed kende. Daarbij zeggende; ik dacht vooral dat een PT iemand was, bij wie het om de buitenkant ging en die cliënten pushte om meer herhalingen en zwaarder gewicht te verplaatsen. Niets voor mij.

Maar het leven heeft soms onverwachte wendingen.
Ik heb altijd wel gesport. Van dansen, tennis en rugby tot uiteindelijk fitness als ultieme match in het klaarstomen voor het werken bij de politie. Ik had alle selectiedagen met goed gevolg doorlopen. Ik was alleen nog aan het wachten tot de startdatum, tot ik een ongeluk kreeg….
In een klein ogenblik is mijn leven totaal veranderd. Alles wat ik deed en wilde was niet meer vanzelfsprekend. Met blijvend letsel, zowel fysiek als cognitief, moest ik veel zaken weer opnieuw ontdekken.
Sporten heb ik altijd fijn gevonden, het fysiek bezig zijn en werken aan jezelf. Na mijn ongeluk in 2018 wilde ik niets liever dan zo snel mogelijk weer sporten. Dit heb ik sinds mijn ongeluk onder begeleiding van verschillende Personal Trainers gedaan.
Bij The Fit Zone kreeg ik het gevoel dat ik niet anders was dan de eerstvolgende persoon zonder letsel. Ik had gewoon andere gegevens in de matrix, maar niks waar niet mee gewerkt zou kunnen worden.
Een grote wens van mij was wel om ooit weer zelfstandig te kunnen trainen. Ik had niet bedacht dat een opleiding tot Personal Trainer de oplossing zou zijn, tot Tijke dit als tip gaf. Zodoende kon ik leren over het menselijk lichaam en hoe ik dat kon belasten naast de kennis over mijn eigen specifieke letsel.

Tijdens deze opleiding (MILO Performance & Education) heb ik gemerkt dat ik de stof zo interessant vond en dat dat het overbrengen van die kennis een logisch gevolg is.
En om dat bij The Fit Zone te doen eigenlijk ook.
Een kleine setting met normale mensen waar geen sportschool-outfit-wedstrijd gaande is, waar mensen komen voor zichzelf en de kwaliteit van de training.
Mijn kracht is om mogelijkheden te blijven zoeken in iets wat aanvankelijk misschien onmogelijk lijkt. Maar stapje voor stapje zijn er mooie ontwikkelingen in gang te zetten.

WhatsApp Image 2024-02-13 at 12.01.54.jpeg

Opleidingen Malou

  • MILO Certified Personal Trainer 

Wie werken er nog meer bij fit zone

bottom of page